to je ale vseobecny problem bez ohladu na to o ake auto sa jedna, kludne aj bmw, mercedes, audi, vw...
su to jazdenky, ktore vyzaduju postupne investicie a toto caka kazdeho majitela casom, kedze tie auta niesu vecne a proste tie investicie su na mieste.
ak sa chces aspon scasti vyhnutim tymto zalezitostiam, tak je na mieste pouvazovat kupu novsieho auta, ideal co mam ja odskusany je cca 2 - 2,5 rocne auto.
tam mas istotu ze prve 4 roky ti investicie opotrebovanych veci zatial daju na cas vydychnut. (pokial nekupis nove, to je uplny ideal)
tak drzim palce pri predaji, mimochodom peugeot ako jazdenka je jedno z najhorsie predatelnych a financne stratovych na hodnote aut ake som kedy mal

to je fakt, to je realita... (len podotykam ze som mal dokopy vo vlastnictve cca 14 aut)
k tej poznamke ze auto ide len na tri valce, bude evidentne mozno aj poskodeny piest vdaka vstreku, ktory je urcite k.o. ako som odhadoval vcera. tot moj odhad.
ak to nikto nekupi, tak ak mas cas to rozobrat a rozpredat na diely, ziskas viac penazi.