nieco aj za mna: aj ja som pred cca 3tyzdnami opustil HTC /po 6 rokoch -HTC touch2, desireS/ sice som nechcel ale som bol prinuteny lebo nejak zaspali vyvoj a neponukaju nic co by bolo pre mna zaujiave v pomere cena, vykon, velkost, kunfcnost. Mal som viacero favoritov sony xperia z2 mini, xiaomi redmi a samsung galaxy S5mini ktore krasne biele vyhralo koli vodotesnosti a dizajnu. Sice trosku pre mna drahsia hracka ale nevadi. Zatial si zvykam nan ale mozem povedat ze som nespravil zle.
Info: v juni mi skoncila 2rocna zaruka na desireS ale pred rokom mi menili zalkadnu dosku koli nefunkcnemu bluetothu- cize ko keby mi dali novy tlf. Ide o to ze ako zacal jul telefonu zacalo hrabat. casto sa sam restartoval, telefon zrazu nevydrzal viac ako 1den, baterka z nicoho zacala padat sposobom ze casto behom hodiny klesla kapacita z 80 na 20% atd. Myslel som ze asi uz je baterka stara tak som kupil novu lebo som nechcel predat telefon koli velkosti a na novu baterku sa telefon spraval tak isto baterka padala a nevydrzala viac ako 1,5 dna tak som zacal pokukovat po novom. Dospel som k mojmu zaveru ci v telefone neni nejake kur...itko ale to je asi blbost.
Mate niekto takuto skusenost?