PeugeotClub Slovakia - Les Fans De Lion o.z.
Hlavné fóra => Babský kútik => Kuchyňka => Téma založená: Marcel00 19.01.2014 - 13:35:16
-
kilo muky, za hrst soli, rasca, kvasok a 5 ks stredne velkych uvarenych zemiakov.
kvalitne ale fakt kvalitne toto vsetko vymiesime... cca hodinka. rucne poctivo...
foto miesenia pribudne
zakryjeme hadrikem a nechame popracovat v teple (radiator, pripadne do truby dat na cca 30st.) aby z toho vzniklo toto
(http://pgs.infopress.sk/chl0.jpg)
potrieme mokrou rukou resp. pohladime potom pecieme na 250st v predhriatej rure (20~25 min.),
ked to zacne chytat farbu, teplotu znizime a dopecieme na 150st cca hodinku....
(http://pgs.infopress.sk/chl1.jpg)
(http://pgs.infopress.sk/chl2.jpg)
-
Ty sa musíš straaašne nudit... :rofl
-
tiež pečieme chlebík doma ale v pekárni. Tá si to všetko aj vymieša aj nakvasí a nakoniec aj upečie ešte som nepiekol takto na plechu. Ale čo nie je môže byť :D :D :D
-
Ja mam tiez pekaren na chleba. Ale chlieb nieje taky dobry ako tento tu resp takto rucne urobeny. Pekaren vyuzivame na cesti na knedlu. Cesto na chleba ake robim ja by pekarnicka a tie pidi hnetace nemuseli prezit. :chuckle
-
Nice done :) mat cas tak sa do toho pustim :)
-
Čas potrebuješ? Daj vedieť kedy presne prídeš domov a privíta ťa vôňa čerstvo upečeného domáceho chleba.
-
nooo .. vsak vies kedy pridem :D .. s tym si kupis mladu hlavne :) ale ja tiez nepohrdnem cerstvym chlebickom s pali pasteeeckou :) om nom nom nom
-
No jak si isiel autom tak to fakt nevi nikto kedy prides
-
:D vtipalek .. vsak Teba prejde mraz lopatou po chrbte :muscle