Dusan, ceny takychto bajkov zacinaju od 1000€ konciac pri 8.000 da sa aj za viac, bavime sa o realnej rovine,
idealny a velmi dobry mas uz za 2000-3000€ tam je uz velmi slusna kvalita za ktoru sa nemusis obavat,
kvalita komponentov, kapacita a hlavne kvalita baterie, pozor na druh baterky z hladiska typu, NiMH, LiIon, olovo atd,
najlepsia volba je LiFePo4 48V, (60V, 72, 110V je uz extrem pre fajnsmkrov), ale prave baterka ti da pocitit investiciu

idealne vyssie napatie baterky, prudove zatazenie, kratkodobe/dlhodobe, velky vplyv ma vonkajsia teplota a tym aj
vydrz baterky, preto radim tu LiFePo4.
Vozil som sa na takom to je uplne ine kafe s rovnakou unavou prejdes trojnasobok trate a viac vnimas okolie a radost z
jazdy a tiez schvalujem pouzivanie takehoto druhu bajkovania, treba velmi zvazit vyber takehoto bajku, lebo sa ti to
vypomsti a casom to pochopis preco pisem to co pisem

takyto bajk ti iba pomaha, nepohana samotny bicykel, to znamena ze aby pracoval aj motor, musis pedalovat, inak sa nic nedeje,
zvazil by som aj rekuperaciu

ak budes musiet tlacit ten bike domov ci uz pedalovanim alebo vedla neho chodzou, treba mysliet na to ze vaha tako bajku
dosahuje bezproblemu aj >20kg

zvazit reba aj vyber dostatocne kvalitneho a silneho motora. je to alchymia